Kierownik gastronomii

Praca

Kierownik Gastronomii

Szukamy osoby z pasją do gastronomii i hotelarstwa, która chce współtworzyć wyjątkowe doświadczenia dla naszych gości. Jeśli potrafisz zarządzać zespołem, dbasz o najwyższe standardy obsługi i uwielbiasz wyzwania, ta oferta jest dla Ciebie!

Twój zakres obowiązków

  • Zarządzanie i organizowanie pracy zespołu gastronomicznego.
  • Rozwój zespołu – szkolenia oraz bieżący instruktaż.
  • Koordynacja śniadań, restauracji a’la carte oraz eventów do 500 osób.
  • Dbanie o wysoki standard obsługi gości i budowanie pozytywnego wizerunku hotelu.
  • Raportowanie oraz rozliczanie punktów sprzedażowych.
  • Współtworzenie grafików pracy i comiesięczne inwentaryzacje.
  • Aktywne wsparcie sprzedaży gastronomicznej.

Poszukujemy osoby która jest:

  • Min. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku.
  • Pasja do hotelarstwa i gastronomii.
  • Umiejętność organizacji pracy własnej oraz zespołu.
  • Wysoka kultura osobista i zorientowanie na gościa.
  • Komunikatywność i łatwość nawiązywania relacji.
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym.

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o kontrakt B2B.
  • Atrakcyjne wynagrodzenie oraz przejrzysty system premiowy.
  • Zniżki pracownicze na usługi hotelu.
  • Elastyczne godziny pracy w systemie zmianowym.

Napisz do nas

Aplikacje ze zdjęciem prosimy przesyłać droga mailową na adres rekrutacja@ostoyarzeszow.pl lub składać osobiście w recepcji Hotelu Ostoya. Prosimy o umieszczanie w CV klauzuli o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych. Proszę również zamieścić nazwę stanowiska pracy w temacie wiadomości.

Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.